Ainontie 10

01630 Vantaa

Viemärin avaus 170 euroa

Viemärin avaus 100% varmasti – Tai et maksa mitään.

24 H päivystys – Viemärin avaus päivystyspalveluna.

LVI Tuikku Oy palvelee sinua Uudenmaan alueella viemärin avaus, huuhtelu ja kuvaus asioissa.

VIEMÄRIT TUKOSSA?

Ei hätää, me tulemme avuksesi ja avaamme viemärisi 100 % varmasti. Selvitämme kaupan päälle tukoksen tai toimintaongelman syyn!

Saat meiltä viemärin avaus palvelun jopa samalle päivälle. Avaamme tukkeutuneet viemärit kehittynyttä tekniikkaa apuna käyttäen.

Etenkin viemäriin päässyt rasva saattaa pikkuhiljaa tukkia viemärin. Väkevät myrkyt, joita viemärin avaukseen tavallisesti käytetään, haurastuttavat putkistoa – vältä niiden käyttöä.

Käyttämämme viemärin avausmenetelmä on markkinoiden paras ja varmin. Menetelmä on hellävarainen viemäriputkille ja se on myös luontoystävällinen.

Vältä kallis viemärivahinko ja avaa tukos heti kun ongelma ilmenee

Viemärin avaus 100 % varmasti LVI Tuikku Oy:n hellävaraisella huuhtelumenetelmällä

Onko sinulla viemäri tukossa? Viemärin avaus ajankohtainen? Viemäri ei vedä ja epämiellyttävä sekä kallis viemärivahinko uhkaa ja painaa päälle?

Jos sinulla on viemäri tukossa, viemärin avaus ajankohtainen tai toimintaongelmia viemärin kanssa – saat meiltä viemärin avauksen jopa samalle päivälle. Avaamme tukkeutuneet viemärit kehittynyttä tekniikkaa apuna käyttäen.

Olemme avanneet tähän asti kaikki viemärit, joita olemme lähteneet avaamaan.

Viemärin tukos ja toimintaongelma voi johtua monesta syystä. Selvitämme aina asiakkalle, kaupan päälle, mistä viemärin tukos tai toimintaongelma on johtunut.

Saat meiltä viemärin avauksen omakotitaloon ja rivitalo- tai kerrostalo-asuntoon.

Toiminta-alueemme on Uusimaa ja pääkaupunkiseutu: Espoo, Helsinki, Vantaa ja lähiseutu. Päivystypalvelumme on avoinna 24 tuntia eli ympäri vuorokauden, viikon jokaisena päivänä.

Palvelutakuumme on ylivertainen – Saat meiltä viemärin avauksen takuutyönä – viemärin avaus 100 % varmasti. Kaupan päälle saat raportin tehdystä työstä ja viemärin todellisesta kunnosta.

Vältä viemärivahinko ja avaa viemäriputket heti ongelmien ilmetessä. Näin vältät viemärivahingon.

Tiesitkö, että viemärivahinko on aina epämiellyttävä asukkaalle ja kallis korjata, jos ongelma etenee talon rakenteisiin?

Teemme viemärisi avauksen markkinoiden parhaalla avausmenetelmällä – viemäriystävällisellä huuhtelumenetelmällä. Saat meiltä myös viemärin kuvauspalvelut.

Tarkistamme aina viemärin avauksen yhteydessä, mistä johtuu, että viemäri on tukossa. Tarkistamme, että viemäriputkistossa ei ole mitään vikaa.

Saat aina raportin tehdystä työstä ja viemärin todellisesta kunnosta.

Viemärit tukossa? – Tilaa meiltä viemärin avaus!

Tukossa oleva viemäri voi aiheuttaa vesivahinkoa paljon kalliimman viemärivahingon

Viemäri tukossa ja vesi tulvii lattialle

Viemäri voi olla tukossa niin pahasti , että se ei vedä lainkaan. Esimerkiksi wc-istuinta huuhdeltaessa vessan pönttö täyttyy kokonaan vedellä. Tukossa olevaa wc-istuinta voi varovasti yrittää avata itsekin esimerkiksi wc-harjalla.

Monesti viemäriputki on niin tukossa, että uusi huuhtelu ja avausyritykset saavat wc-istuimen tulvimaan lattialle. Jätevesi kastelee ja saastuttaa lattian. Tulviva jätevesi voi kulkeutua myös viereiseen huonetilaan.

Pesuhuoneen kynnyksen yli tulviva jätevesi kastelee viereisen tilan lattian. Jätevesi kulkeutuu lattian ja lattialistan välistä talon rakenteisiin, kastellen ja saastuttaen ne. Viemärivahinko on valmis.

Lavuaari tukossa ja keittiön lavuaari ei vedä

Jos sinulla on lavuaari tukossa, sen tukkeutuminen on yleensä yhtä vaarallista kuin wc-istuimen tukkeutuminen. Altaille ja kaivoille tulee viemäriverkostossa pienemmät putket ja näiden putkien tukkeutuminen aiheuttaa välittömän vesivahingon riskin.

Keittiön tiskiallas on tukossa, jos altaan hajulukko täyttyy rasvasta ja roskista. Tukossa oleva viemäri aiheuttaa sen, että keittiön lavuaari ei vedä ja vesi pääsee tulvimaan pöytätasoille ja siitä seinille ja lattialle. Tulviva vesi aiheuttaa pysyvää vahinkoa rakenteissa.

Mutta tilanne on vaarallisin, kun varsinainen viemäriputki, johon hajulukko kytketään, on tukossa. Jos tämä viemäri on tukossa, lavuaarin ja astianpesukoneen käyttö pitää lopettaa heti. Hajulukko ja altaalle tuleva viemäriputki tulee avata ennen niiden käyttöä. Nämä viemäriputkikytkennät ovat usein piilossa kalusteissa, joten vuotoja ei näe ennen kuin vahinko on päässyt tapahtumaan.

Lattiakaivo tukossa ja suihkussa ei voi käydä

Jos lattiakaivo on tukossa, se on usein seurausta siitä, että lattiakaivoon kertyy peseytyessä hiuksia ja roskia. Näin syntyy tukos, joka estää veden virtaamisen lattiakaivosta viemäriin. Jos lattiakaivo on tukossa, suihkua ei voi käyttää turvallisesti.

Uuden hajulukollisen lattiakaivon voi puhdistaa itse valmistajan ohjeen mukaan, mutta valurautaisen lattiakaivon puhdistamiseen tarvitaan erikoisammattimiehen työkaluja. Muuten lattiakaivo ja viemäriliitos sekä viemäriputki voivat vaurioitua pysyvästi.

Aina ei voi sanoa, että syy on tulvivassa kaivossa. Lattiakaivon tulvimisen aiheuttava tukos voi olla kauempana viemäriputkessa. Jolloin se aiheuttaa lisävahingon vaaran, jossa muista lattiakaivoista alkaa nousta vettä lattialle ja syntyy vielä laajempi viemärivahinko.

Viemärissä voi olla myös kaato-ongelmaa. Tai pesukoneesta tulleessa jäätteestä voi tulla tukoksia. Viemäriin laitetusta rasvasta on voinut tulla tukoksia. Ongelmat ja syyt ovat monet…

Mutta kaikki selviää viemärin avauksen yhteydessä!

Ei ole yhdentekevää vetävätkö viemärit vai eivät. Viemäreiden tulee olla auki ja kunnossa. Muuten lattialle tulviva pesuvesi ja jätevesi kulkeutuvat talon rakenteisiin aiheuttaen vesivahinkoa paljon kallimmaan viemärivahingon.

Viemärin avaus poistaa viemäristä tukoksen ja akuutin toimintaongelman sekä poistaa kalliin viemärivahingon riskin

Viemärin avaus poistaa viemäristä tukoksen ja akuutin toimintaongelman. Samalla poistuu kalliin viemärivahingon riski, koska tukossa oleva viemäri on aina riski talon rakenteille ja kiinteistön arvolle.

Viemäriputkien rakenteelliset ja toiminnalliset ongelmat aiheuttavat ongelmia asukkaan normaaliin arkeen. Viemäriongelmat ovat aina kiusallisia kiinteistön omistajalle ja käyttäjälle.

Wc-istuinta ei voi käyttää normaalisti viemärin ollessa tukossa. Suihkussa käynti on vaikeaa ja epämiellyttävää, jos lattiakaivo ei vedä. Aamu- ja iltapesut on vaikea suorittaa, altaan viemärin vetäessä huonosti.

Tukossa oleva tiskiallas tekee ruoanlaitosta ja tiskaamisesta mahdotonta.

Viemärin tehtävä on vetää ja kuljettaa jätevedet turvallisesti pois kiinteistöltä, jotta kiinteistön asukkaat voivat elää normaalia toimivaa ja mukavaa arkea.

Viemäri tukossa – syy viemäriongelmiin selviää viemärin avauksen yhteydessä

Huolellinen ja ammattitaitoinen viemärin avaaja selvittää aina miksi viemäri on tukossa. Näin selviää viemäriongelman todellinen syy.

Pahimmassa tapauksessa viemäriputkessa voi olla reikä tai alkava sortuma, joka aiheuttaa viemäritukoksen. Ongelma voi toistua avauksen jälkeen uudelleen, ellei syytä selvitetä.

Viemäriongelmia ilmenee sekä uusissa että vanhoissa taloissa. Viemäriongelmia ilmenee sekä vanhoissa betoni- ja rautaputkissa että vanhemmissa ja uudemmissa muoviputkissa.

LVI Tuikku Oy:n viemärin avaus, huuhtelu, kuvaus ja viemärien sukituskohteista noin 50 % on rakennuksia, joissa on käytetty muovisia viemäriputkia – myös nykyaikaisia muoviputkia.

Reikä viemäriputkessa on iso ongelma

Vuotopaikka ja reikä viemäriputkessa on aina todellinen vaara kiinteistön rakenteille ja asukkaiden terveydelle.

Vanha betoninen viemäriputki voi romahtaa kokonaan kasaan, ja viemäri lakkaa kokonaan vetämästä talon ulkopuolella, kun maa-aineksia valuu viemäriin.

Vuosien aikana kasvaneiden pihapuiden juuret kasvavat liikahtaneiden putkien saumoista tai rei’istä läpi, tukkien viemärin. Tätä ongelmaa on usein betoniputkien lisäksi myös muoviputkilla.

Vanha rautainen viemäriputki syöpyy useimmiten yläreunastaan puhki. Tämän reiän kautta viemäriin pääsee valumaan tukoksi esimerkiksi talon rakenteisiin kuuluvia eristeitä. Lisäksi kulunut viemäriputki kerää helposti jätettä seinämiinsä ja tukkeutuu kokonaan.

Painunut sekä umpeen ruostunut ja tukkeutunut metallinen viemäriputki estää jäteveden normaalin kulkemisen viemärissä, aiheuttaen kalliin viemärivahingon kiinteistöllä.

Viemäri haisee - viemärin haju ja kaasut vuotavat talon sisälle ja rakenteisiin

Talon sisäpuolella viemäriputkien seinämien yläreinoissa olevista rei´istä ja lähes huomaamattomista hiushalkeamista sekä liitoskohdista pääsee vuotamaan viemärikaasuja ja hajuja talon rakenteisiin ja sisäilmaan.

Kaasut ja haihtuva kosteus ovat voineet vahingoittaa talon alapuolista maaperää ja talon lattia-, seinä, ja kattorakenteita. Jos viemäri haisee se ei lisää kenenkään asumismukavuutta.

Piileviä vauriopaikkoja on mahdoton huomata ilman kunnollisia ammattilaisten viemärinpuhdistus ja -tarkastuslaitteita. Eikä näitä vauriopaikkoja voi edes havaita, jos tutkitaan tukkeutunutta ja likaista viemäriputken pintaa.

Jätevesi vuotaa rakenteisiin, kun viemäri on tukossa

Viemäriputken halkeamasta, reiästä tai liitoksesta pääsee vuotamaan jätevettä talon rakenteisiin. Jäteveden sisältämä eloperäinen aines, bakteerit, kosteus ja lämpö saavat aikaan nopeasti mikrobien kasvua.

Jos viemärin reikiä ei huomata ja vuoto jatkuu pitkään, jätevesi lahottaa rakenteet ja mikrobien kasvusta aiheutuu home- ja sienikasvustoja, vahingoittaen pysyvästi talon rakenteet ja sisäilman.

Viemärivahinko voi kasvaa hoitamattomana siihen, että koko talo on homeessa ja talo joudutaan purkamaan! Tätä tilannetta ei toivo kenellekään!

Tarkistamme aina viemärin avauksen yhteydessä, mistä johtuu, että viemäri on tukossa ja viemäri ei vedä oikein. Tarkistamme viemärikameralla, että viemäriputkistossasi ei ole mitään vikaa. Saat aina raportin tehdystä työstä ja viemärin todellisesta kunnosta.

Tilaa meiltä viemärin avaus – saat samalla selville viemäriputkien todellisen kunnon!

Viemärin avaus – hellävaraisesti, mutta varmasti, LVI Tuikun viemäriystävällisellä huuhtelu menetelmällä

Haluatko viemärin avauksen ja huuhtelun palveluasenteella ja ammattitaidolla?

Turvaa kotisi isommalta viemärivahingolta ja varmista viemärin moitteeton toiminta.

Viemärin avaaminen painehuuhtelulla on hellävarainen viemärin avaus menetelmä. Putken aukaisupää myötäilee viemäriputken kokoa ja muotoja varmistaen tukoksen avautumisen 100 % varmasti. Avattu viemäri takaa taas viemärin toiminnan ja jätevesi kulkeutuu sinne minne sen pitääkin – viemäriverkostoon tai tonttikaivoon.

Viemärin avaus LVI Tuikun pesu-harjaus-pesu menetelmällä on viemäriystävällisin viemärin avaus menetelmä. Asunnon kaikki putket pestään ja harjataan erikseen jokaiselta viemäripisteeltä. Pesu-harjaus-pesu menetelmä varmistaa, että viemäriputken seinämä on täysin puhdas kiintoaineksesta.

Palvelutakuumme on – saat viemärin auki 100 % varmasti. Viemärin avauksen yhteydessä tarkistamme aina, mistä tukkeuma on johtunut. Lisäksi tarkistamme, että putkistossa ei ole mitään vikaa. Saat viemärin avauksen lisäksi kaupan päälle ilmaisen raportin, joka kertoo mikä oli ongelma.

LVI Tuikun viemäriystävällisen viemärin avausmenetelmän hyödyt VIEMÄRINAVAUS ASIAKKAALLE

  • Asiakaspalvelu- ja ammattitaitoiset puhdistajat.
  • Yli kymmenen vuoden kokemus takaa nopean tilannearvion.
  • 24 h päivystys – Nopea toimitus tilauksesta, toiminta-alueella useita partioita.
  • Hellävarainen painehuuhtelu ja putken muotoja myötäilevä avauspää eivät riko viemäreitä.
  • Puhdistuksen asiakasystävällinen toteutus, voit olla kotona tai töissä- me hoidamme työn.
  • Pesu-harjaus-pesu hellävarainen viemärin avausmenetelmä varmistaa siistin lopputuloksen.
  • Siivoamme aina jälkemme ja liikumme tontillasi ja sisätiloissasi varoen.
  • Saat puhdistuksesta raportin, kerromme mistä tukos johtui.
  • Sinulla on puhdistuksen jälkeen tieto viemäriputkien kunnosta.

Viemärin avaus LVI Tuikulta 170 euroa

Saat meiltä ammattitaitoisen ja laadukkaan viemärin avauksen kilpailukykyiseen markkinahintaan.

Samaan rahaan saat kaupan päälle satojen eurojen arvoisen raportin viemärin nykyisestä kunnosta.

Tilaa alla olevan painikkeen kautta meidät avaamaan viemärisi – palvelutakuulla!

Palvelutakuumme on - saamme viemärisi auki 100 % varmasti.
Tai et maksa mitään.

Tai soita viemäriasiantuntijallesi:

Tuomo Siurua

Puh. 044 241 0655

Viemärin avaus Uusimaa

Janne Karvonen

Puh. 045 670 2181

Viemärin avaus Uusimaa

Tuure Pitkälä

Puh. 044 987 0979

Viemärin avaus Uusimaa