VIEMÄRIN SUKITUS

Viemärin sukitus on helppo ja nopea tapa korjata viemäriputket.
Sukituksen myrkyttömyys ja tehokkuus on myös ekologista.

Tiedätkö missä kunnossa viemärisi ovat?

Viemärikuvauksella varmistat kunnon!

Saat viemärin sukituksesta hinta-arvion kuvauksen yhteydessä.

miksi viemärin sukitus?

Helppo ja nopea viemäriremontti

Viemärin sukitus on helppo ja nopea viemäriremontti. Viemäriputkien korjaus voidaan tehdä rakenteita rikkomatta. Voit asua kodissasi koko sukituksen ajan, koska viemäriremontti kestää tavallisesti alle viikon.

Ammattitaitoa ja laatua LVI-Tuikulta

Saat ammattitaitoisen ja laadukkaan viemärin sukituspalvelun LVI Tuikku Oy:ltä. Palvelemme sinua Uudenmaan alueella vankalla ammattitaidolla. Pitkään alalla toimineet asentajamme saavat kotisi viemäriputket taas toimimaan.

Markkinoiden ylivoimaisin viemärin sukitusmenetelmä

LVI-Tuikun viemärin sukitus on markkinoiden kattavin korjausmenetelmä. Sukan paksuuden voi valita seinämältään aina 6 mm paksuuteen saakka. Viemäriputken pinta on sukituksen jälkeen liukas ja saumaton. Viemäri vetää taas normaalisti.

Viemärin sukitus on helppo ja nopea tapa korjata viemäriputket

Valurautainen viemäriputki

Iäkkään viemäriputken rapautuminen aiheuttaa toiminnallisia häiriöitä, kuten tukoksia viemäriputkissa. Hauras viemäriputki muodostaa vakavia vuotoriskejä kiinteistölle.

Viemärin sukitus kerrostalo, rivitalo, paritalo, omakotitalo

Viemärin sukituksella saat viemärit kuntoon ja asut huolettomasti vuosikymmeniä. Viemäri vetää remontin jälkeen moitteettomasti, koska korjatun viemärin pinta on saumaton ja liukas.

Viemärin sukitus, asiakaskokemuksia

putkisaneeraus

Omakotitalo, rakennusvuosi 1956

”Rehellisen oloista toimintaa, yrittäjä liikkeellä. Oli aina selkeää, kenelle soittaa. Palvelu pelasi lähes kellon ympäri!”

Marjaana Mäkelä & Sami Manner

Jouko Aalto Isännöitsijä Viemärin sukitus

Asunto Oy Melkontorni, rakennusvuosi 1973

”LVI-Tuikusta meillä oli hyvät näytöt muualta. He olivat siten helppo ja luonnollinen valinta tähänkin projektiin.”

Jouko Aalto, Isännöitsijä

Tarmo Halonen Viemärin sukitus projektipäällikkö

Kerrostalo, 68 asuntoa rakennusvuosi 1973

”LVI-Tuikku Oy vakuutti sekä urakkaneuvotteluissa että luottamuksellaan sillä tavoin, että valitsimme heidät.”

Tarmo Halonen ,Työmaan projektipäällikkö

LVI Tuikku Oy - viemärin sukitusasiantuntijasi!

Ongelmia kiinteistösi viemäreissä?

Betoniviemärit

Suomessa käytettiin vielä 1960-luvulla betoniputkia viemäreiden rakentamisessa, etenkin talon ulkopuolisissa viemäröinneissä Betoniviemärien tekninen käyttöikä on 20-30 vuotta.

Betonisia viemäriputkia ei käytetä asuntorakentamisessa enään ollenkaan, koska niiden kanssa on ollut paljon vuoto- ja toimintaongelmia.

Valurautaviemärit

Valurautaputkia on käytetty viemäriputkina 1940-luvulta alkaen. Olosuhteista riippuen valurautaisten viemäriputkien tekninen käyttöikä on noin 30-50 vuotta.

Vanhoissa valurautaviemäreissä tyypillisin ongelma on se, että viemärissä muodostuvat syövyttävät kaasut aiheuttavat putken seinämän ohenemisen siten, että putket kuluvat puhki yläreunastaan.

Muoviset viemäriputket

Muovisia viemäriputkia alettiin käyttää viemäreiden rakentamisessa 1970-luvulla. 1970- ja 1980-luvun muoviputket ovat materiaaliltaan erilaisia kuin nykyisin käytettävät muoviset viemäriputket.

Vanhat muoviset viemäriputket ”lasittuvat” ajan kuluessa. Niihin muodostuu herkästi hiushalkeamia. Näiden putkien liitoskohdat ovat osoittautuneet toimimattomiksi ja usein vuotaviksi.

Rikkinäinen viemäri ei vedä ja reiästä vuotaa jätevettä rakenteisiin

Viemäriputkien halkeamat ja syöpymät ovat usein piileviä siihen asti, kunnes viemäriongelma on akuutisti päällä, ja viemäriputkesta valuu jätevettä rakenteisiin tai viemäriputki on tukossa.

 • Betoniputkien sortumat aiheuttavat viemäriin toimintahäiriöitä ja tukoksia. Rikkimenneen betonisen viemäriputken reiästä valuu jätevettä viemärin ulkopuolelle saastuttaen laajasti kiinteistön.
 • Valurautaisen viemäriputken kulumista ei huomaa ennen kuin viemäri on kulunut kokonaan puhki. Viemärin katosta tippuu rapautumisjätettä, joka tukkii viemärin. Reiän kautta viemärikaasut leviävät kiinteistöön.
 • Lasittuneen muovisen viemäriputken halkeamasta ja liitoskohdista pääsee vuotamaan jätevettä talon rakenteisiin. Eloperäinen viemärin jätevesi vaurioittaa ja lahottaa nopeasti talon rakenteita.

Rikkinäinen viemäri saastuttaa koko talon

Rikkinäinen viemäri ei vedä oikein ja viemärivuoto saastuttaa ympäröivät rakenteet. Tukossa oleva viemäri aiheuttaa ongelmia kiinteistön normaalille käytölle ja viemäri tulvii lattialle.

Vuotavan viemärin kosteus ja lämpö herättävät henkiin home- ja sienikasvustoja. Mikäli viemäriongelmaa ei korjata heti, kosteus- ja homeongelmat saastuttavat talon rakenteet ja sisäilman.

Milloin viemäriremontti on ajankohtainen?

Viemäriremontti on ajankohtainen heti, kun viemäriputkissa havaitaan vaurioita tai virheitä, jotka voivat aiheuttaa kalliin viemärivahingon.

Vanha toimimaton viemäri voidaan puhdistaa ja korjata jälleen toimivaksi LVI Tuikun viemärin sukitusmenetelmällä.

Viemäriremonttiin kannattaa ryhtyä nopeasti. Vältät kalliit viemärivahingot ja suojelet kiinteistösi asukkaita sekä kiinteistön arvoa vastuullisesti pitkälle tulevaisuuteen.

Vanhat viemäriputket toimintakuntoon sukitusmenetelmällä

Viemärin sukitus on nykyaikainen tapa korjata vanhat viemäriputket kustannustehokkaasti. Tehokkaan sukitusmenetelmän ansiosta talon lattiarakenteita ei tarvitse purkaa.

Menetelmä soveltuu betoniviemäriputkien, muoviputkien ja valurautaviemäreiden saneeraukseen.

Viemäriremontti kannattaa tehdä sukittamalla, koska viemärin sukitus on nopea ja helppo menetelmä. Asukkaat voivat asua kotonaan koko urakan ajan.

Omakotitalon viemärin sukitus on nopea ja vaivaton viemäriremontti

Viemärin sukitus on järkevä tapa tehdä viemäriremontti omakotitaloon. Omakotitalossa viemäriputket sijaitsevat lattian alla. Viemäriremontti voidaan tehdä lattian rakenteita purkamatta.

Rintamamiestalon viemäriremontissa pitää huomioida rakennusajan tyypilliset rakenneratkaisut. Viemäriremontti voidaan tehdä sujuvasti myös rintamamiestaloon, ilman lattian avaamista.

Omakotitalon viemärin sukituksen hinta muodostuu viemäreiden kunnon ja määrän mukaan. Voi olla, että koko omakotitalon viemäriä ei tarvitse sukittaa, vaan ainoastaan pahiten vaurioitunut viemärilinja korjataan.

Viemärin sukitus kerrostalossa on LVI-urakoitsijan, taloyhtiön ja isännöitsijän yhteistyötä

Viemärin sukitus kerrostalossa edellyttää hyvää vuorovaikutusta LVI-urakoitsijan ja taloyhtiön asukkaiden kanssa. Isännöitsijä on usein tiiviistii mukana kerrostalon viemäriremontissa.

Viemäriremontti lisää kerrostalon viemäriputkiston käyttöikää pitkälle tulevaisuuteen, kun viemärin sukituksen tekee ammattitaitoinen LVI-urakoitsija takuutyönä.

Viemärin sukituksen kesto kerrostalossa on noin viikon. Viemärin sukituksen hinta muodostuu asuntojen määrästä ja siitä, tarvitseeko viemäriputket sukittaa jokaiselle viemäripisteelle.

Viemärin sukitus rivitalossa lisää viemäriputkien käyttöikää

Rivitalon viemäriremontti kannattaa tehdä yhteistyössä ammattitaitoisen ja taloyhtiöyhteistyöhön erikoistuneen LVI-urakoitsijan kanssa. Tällä varmistetaan sujuva yhteistyö viemäriremontin aikana.

Rivitalon viemäriremontin hinta muodostuu taloyhtiön koosta. Viemärin sukituksen hinta on osittain metrihinnoittelua, mutta hintaan vaikuttaa myös korjattavien viemäriputkien koko ja lattiakaivojen määrä.

Viemäriremontti rivitalossa voidaan rahoittaa taloyhtiön rahoituksella. Viemärin sukituksen ajaksi ei tarvitse muuttaa pois, koska asukkaille voidaan järjestää tilapäiset wc- ja suihkuratkaisut remontin ajaksi.

mitä maksaa viemärin sukitus?

Viemärin sukituksen hinta muodostuu remontoitavan kohteen mukaan. Viemäriremontin hinta omakotitalossa on luonnollisesti yhtä perhettä kohden enemmän. Taloyhtiössä asuntoa kohden kustannus on pienempi, koska viemäriremontin maksajia on paljon.

Omakotitalon, kerrostalon ja rivitalon viemärin sukitus hinnoitellaan tarkasti laskurilla. Hinnoittelun periaate on kaikille asiakkaille sama. Hinnoittelu on reilua ja hinta kestää kriittisen tarkastelun myös jälkikäteen.

Viemäriremontti ei jää rahoituksen vuoksi tekemättä. Voimme ohjata asiakkaamme yhteistyöpankkiin. Pankki laskee asiakkaalle viemäriremonttiin rahoitustarjouksen.

Viemärin sukituksen hinta-arvion saat kuvauksen yhteydessä!

Tilaa meiltä viemärin kuvaus, saat henkilökohtaisen videoanalyysin kaupan päälle.

 

Viemärin sukituksen hyödyt kiinteistön omistajalle:

Käytämme töissämme 100% suomalaisia, laadukkaita ja kestäviä tuotteita. Sekä työkalut että viemäriputkiston uudistava sukka ovat kotimaisen työn ja tuotekehittelyn tuloksia.

Käyttämämme Boldanin viemärisaneerausmenetelmä soveltuu viemäriputkiston korjauksen lisäksi lattiakaivojen ja lattiakaivojen putkiliitosten korjaamiseen.

 • Vältä kallis viemärivahinko – viemärin vuoto ja toimintaongelmat.
 • LVI Tuikku Oy:n viemärin sukitus on yhteensopiva eri putkityypeille, kuten betoni-, PVC- ja valurautaviemäriputkille.
 • Viemärin sukitus on saumaton viemäriputkiston saneerausmenetelmä.
 • Viemärin sukituksen toteutus on nope, voit asua kotonasi koko viemäriremontin ajan.
 • Viemäri vetää sukituksen jälkeen normaalisti.
 • Uusi sileä viemärin pinta varmistaa viemärin toimintakunnon.
 • Viemärin sukituksella säästät vakuutusmaksussa korjattujen putkien vuoksi.
 • Vanhalle viemärille uusi toimintakunto vuosikymmeniksi eteenpäin.
 • Viemärin sukituksen asennus oikeuttaa kotitalousvähennykseen.

Saat meiltä ammattitaitoisen ja laadukkaan viemärin sukituksen
ja lattiakaivojen korjaukset kilpailukykyiseen hintaan.

Saat meiltä ammattitaitoisen ja laadukkaan viemärin sukituksen ja lattiakaivojen korjaukset kilpailukykyiseen hintaan.

Pyydä rohkeasti tarjous talosi viemärin sukituksesta!

Tai soita myyjällemme:

Tuomo Siurua

Puh. 044 241 0655

Viemärin avaus Uusimaa

Tuure Pitkälä

Puh. 044 987 0979

Viemärin avaus Uusimaa