044 987 0979

Ainontie 10

01630 Vantaa

info@lvituikku.fi

SUKITUS JA MASSAUS

VIEMÄRIN SUKITUS JA MASSAUS

Tiedätkö missä kunnossa viemärisi ovat?

Viemärinkuvauksella varmistat kunnon.

Lvi-Tuikun käyttämä  sukitusmenetelmä on nopea tapa korjata vanhat rikkoutuneet viemäriputket. Menetelmä soveltuu betoni-, muovi- ja valurautaviemäreiden saneeraukseen.

Viemärit puhdistetaan ja sinne asennetaan paineilman avulla massalla kyllästetty sukka. Sukka muodostaa uuden liukkaan, saumattoman ja kantavan putken vanhan putken sisään.

Käytämme töissämme 100% suomalaisia, laadukkaita ja kestäviä tuotteita. Sekä työkalut että viemäriputkiston uudistava sukka ovat kotimaisen työn ja tuotekehittelyn tuloksia.

Tilaamalla viemäriputkien uudistuksen LVI-Tuikulta tuet siis puhtaasti suomalaista työtä, ja siinä sivussa vielä ekologisempaa tulevaisuutta.

Luonto kiittää.

Viemäreiden asiantuntemusta olkaa hyvä!

TKR Viemärisaneerausmenetelmä on saumaton viemäriputkiston saneerausmenetelmä. Menetelmä soveltuu betoni-, PVC- ja valurautaviemäreiden saneeraukseen mukaan lukien lattiakaivot ja lattiakaivojen liitokset putkiin. Massaus muodostuu kolmesta kerroksesta, joista kaksi ensimmäistä on vedeneristettä ja kolmas kerros on jäykempää, kulutusta kestävää massaa.

Vedeneristeiden ja kulutuskerroksen muodostaman pinnoitteen kokonaispaksuus on vähintään 2,0 mm. Menetelmän käyttöalue käsittää viemäriputket, joiden halkaisija on 32 -300 mm. (PVC-viemärit 70-300mm.)