Ainontie 10

01630 Vantaa

VIEMÄRIN SUKITUS

VIEMÄRIN SUKITUS ON HELPPO JA NOPEA TAPA KORJATA VIEMÄRIPUTKET

Tiedätkö missä kunnossa viemärisi ovat?

Viemärinkuvauksella varmistat kunnon.

Saat viemärin sukituksesta

hinta-arvion kuvauksen yhteydessä.

Helppo ja nopea viemäriremontti

Viemärin sukitus on helppo ja nopea viemäriremontti. Kotisi viemäriputkien korjaus voidaan tehdä rakenteita rikkomatta. Voit asua kiinteistöllä koko viemärin sukituksen ajan, koska viemäriremontti kestää tavallisesti alle viikon.

Ammattitaidolla ja laadukkaasti LVI-Tuikulta

Saat ammattitaitoisen ja laadukkaan viemärin sukitus -palvelun LVI Tuikku Oy:ltä. LVI Tuikku palvelee sinua Uudenmaan alueella vankalla ammattitaidolla. Pitkään alalla toimineet asentajamme saavat kotisi viemäriputket taas toimimaan.

Markkinoiden ylivoimaisin viemärin sukitus menetelmä

LVI Tuikun viemärin sukitus on markkinoiden kattavin korjausmenetelmä. Sukan paksuuden voi valita seinämältään aina 6 mm paksuuteen saakka. Viemäriputken pinta on sukituksen jälkeen liukas ja saumaton. Viemäri vetää taas normaalisti.

Viemärin sukitus asiakas kokemuksia

Omakotitalo rakennusvuosi 1956

”Rehellisen oloista toimintaa, yrittäjä liikkeellä. Oli aina selkeää kenelle soittaa. Palvelu pelasi lähes kellon ympäri!”

Viemärin sukitus Helsinki

Marjaana Mäkelä &

Sami Manner

Asunto Oy Melkontorni rakennusvuosi 1973

”LVI-Tuikusta meillä oli hyvät näytöt muualta. Heidän valintansa oli siten helppo ja luonnollinen tähänkin projektiin”

Jouko Aalto Isännöitsijä Viemärin sukitus

Jouko Aalto

Isännöitsijä

Kerrostalo, 68 asuntoa rakennusvuosi 1973

”LVI-Tuikku Oy vakuutti sekä urakkaneuvotteluissa että luottamuksellaan sillä tavoin, että valitsimme heidät.”

Tarmo Halonen Viemärin sukitus projektipäällikkö

Tarmo Halonen

Työmaan projektipäällikkö

Viemärin sukitus on helppo ja nopea tapa korjata viemäriputket

Valurautainen viemäriputki

Iäkkään viemäriputken rapautuminen aiheuttaa toiminnallisia häiriöitä kuten tukoksia viemäriputkissa. Hauras viemäriputki muodostaa vakavia viemäriputkien vuotoriskejä kiinteistölle.

Viemärin sukitus kerrostalo, rivitalo, paritalo, omakotitalo

Viemärin sukituksella saat viemärit kuntoon ja asut huolettomasti vuosikymmeniä. Viemäri vetää remontin jälkeen moitteettomasti, koska korjatun viemärin pinta on saumaton ja liukas.

LVI Tuikku Oy - Viemärin sukitus asiantuntijasi!

Ongelmia kiinteistösi viemäreissä?

Betoniviemärit

Suomessa käytettiin viemäreiden rakentamisessa betoniputkia etenkin talon ulkopuolisissa viemäröinneissä vielä 1960 luvulla. Betoniviemärien tekninen käyttöikä on 20-30 vuotta.

Betonisia viemäriputkia ei käytetä asuntorakentamisessa enään ollenkaan, koska niiden kanssa on ollut paljon vuoto- ja toimintaongelmia.

Valurautaviemärit

Valurautaputkia on käytetty viemäriputkina 1940-luvulta alkaen. Riippuu hieman olosuhteista, mutta valurautaisten viemäriputkien tekninen käyttöikä on noin 30-50 vuotta.

Vanhoissa valurautaviemäreissä tyypillisin ongelma on se, että viemärissä muodostuvat syövyttävät kaasut aiheuttavat putken seinämän ohenemisen siten, että putket kuluvat puhki yläreunastaan.

Muoviset viemäriputket

Muovisia viemäriputkia alettiin käyttämään viemäreiden rakentamisessa 1970 luvulla. 1970 ja 1980 luvun muoviputket ovat materiaaliltaan erilaista kuin nykyisin käytettävät muoviset viemäriputket.

Vanhat muoviset viemäriputket ”lasittuvat” ajan kuluessa. Niihin muodostuu herkästi hiushalkeamia. Näiden putkien liitoskohdat ovat osoittautuneet toimimattomiksi ja usein vuotaviksi.

Rikkinäinen viemäri ei vedä ja reiästä vuotaa jätevettä rakenteisiin

Viemäriputkien halkeamat ja syöpymät ovat usein piileviä siihen asti, kunnes viemäriongelmat ovat akuutisti päällä ja viemäriputkesta valuu jätevettä rakenteisiin tai viemäriputki on tukossa.

 • Betoniputkien sortumat aiheuttavat viemäriin toimintahäiriöitä ja tukoksia. Rikkimenneen betonisen viemäriputken reiästä valuu jätevettä viemärin ulkopuolelle saastuttaen laajasti kiinteistön.
 • Valurautaisen viemäriputken kulumista ei huomaa ennen kuin viemäri on kulunut kokonaan puhki. Viemärin katosta tippuu rapautumisjätettä tukkien viemärin ja reiän kautta viemärikaasut leviävät kiinteistölle.
 • Lasittuneen muovisen viemäriputken halkeaman kautta ja liitoskohdista pääsee vuotamaan jätevettä talon rakenteisiin. Eloperäinen viemärin jätevesi vaurioittaa ja lahottaa nopeasti talon rakenteita.

Rikkinäinen viemäri saastuttaa koko talon

Rikkinäinen viemäri ei vedä oikein ja viemärivuoto saastuttaa ympäröivät rakenteet. Tukossa oleva viemäri aiheuttaa ongelmia kiinteistön normaalille käytölle ja viemäri tulvii lattialle.

Vuotavan viemärin kosteus ja lämpö herättävät henkiin home- ja sienikasvustoja. Mikäli viemäriongelmaa ei korjata heti, kosteus- ja homeongelmat saastuttavat talon rakenteet ja sisäilman.

Milloin viemäriremontti on ajankohtainen

Viemäriremontti on ajankohtainen heti, kun viemäriputkissa havaitaan vaurioita tai virheitä, jotka voivat aiheuttaa kalliin viemärivahingon.

Vanha toimimaton viemäri voidaan puhdistaa ja korjata jälleen toimivaksi LVI Tuikun viemärin sukitus menetelmällä.

Viemäriremonttiin kannattaa ryhtyä nopeasti. Vältät kalliit viemärivahingot ja suojelet kiinteistösi asukkaita sekä kiinteistön arvoa vastuullisesti pitkälle tulevaisuuteen.

Vanhat viemäriputket toimintakuntoon viemärin sukitus menetelmällä

Viemärin sukitus on nykyaikainen tapa korjata vanhat viemäriputket kustannustehokkaasti. Tehokkaan viemäri sukitus menetelmän ansiosta talon lattiarakenteita ei tarvitse purkaa.

Menetelmä soveltuu betoniviemäriputkien, muoviputkien ja valurautaviemäreiden saneeraukseen.

Viemäriremontti kannattaa tehdä sukittamalla, koska viemärin sukitus on nopea ja helppo viemärin korjaus menetelmä. Talon asukkaat voivat asua kotona koko urakan ajan.

Omakotitalon viemärin sukitus on nopea ja vaivaton viemäriremontti

Viemärin sukitus on järkevä tapa tehdä viemäriremontti omakotitaloon. Omakotitalossa viemäriputket sijaitsevat lattian alla. Viemäriremontti voidaan tehdä lattian rakenteita purkamatta.

Rintamamiestalon viemäriremontissa pitää huomioida sen rakennusajan tyypilliset rakenneratkaisut. Viemäriremontti voidaan tehdä sujuvasti myös rintamamiestaloon, ilman lattian avaamista.

Omakotitalon viemärin sukituksen hinta muodostuu viemäreiden kunnon ja määrän mukaan. Voi olla, että koko omakotitalon viemäriä ei tarvitse sukittaa, vaan pahiten vaurioitunut viemärilinja korjataan.

Viemärin sukitus kerrostalossa on LVI urakoitsijan, taloyhtiön ja isännöitsijän yhteistyötä

Viemärin sukitus kerrostalossa edellyttää hyvää vuorovaikutusta LVI urakoitsijan ja taloyhtiön asukkaiden kanssa. Isännöitsijä on usein tiiviistii mukana kerrostalon viemäriremontissa.

Viemäriremontti lisää kerrostalon viemäriputkiston käyttöikää pitkälle tulevaisuuteen, kun viemärin sukituksen tekee ammattitaitoinen LVI urakoitsija takuutyönä.

Viemärin sukituksen kesto kerrostalossa on noin viikon. Viemärin sukitus hinta muodostuu kerrostalon asuntojen määrästä ja siitä tarviiko viemäriputket sukittaa jokaiselle viemäripisteelle.

Viemärin sukitus rivitalossa lisää viemäriputkien käyttöikää

Rivitalon viemäriremontti kannattaa tehdä yhteistyössä ammattitaitoisen ja taloyhtiöyhteistyöhön erikoistuneen LVI urakoitsijan kanssa. Tällä varmistetaan sujuva yhteistyö viemäriremontin aikana.

Rivitalon viemäriremontin hinta muodostuu taloyhtiön koosta. Viemärin sukitus hinta on osittain metrihinnoittelua, mutta hintaan vaikuttaa myös korjattavien viemäriputkien koko ja lattiakaivojen määrä.

Viemäriremontti rivitalossa voidaan rahoittaa taloyhtiön rahoituksella. Viemärin sukituksen ajaksi ei tarvitse muuttaa pois, koska asukkaille voidaan järjestää tilapäiset wc- ja suihkuratkaisut remontin ajaksi.

Viemärin sukituksen hinta muodostuu remontoitavan kohteen mukaan. Viemäriremontin hinta omakotitalossa on luonnollisesti yhtä perhettä kohden enemmän. Taloyhtiössä asuntoa kohden kustannus on pienempi, koska viemäriremontin maksajia on paljon.

Omakotitalon, kerrostalon ja rivitalon viemärin sukitus hinnoitellaan tarkasti laskurilla. Hinnoittelun periaate on kaikille LVI Tuikun asiakkaille sama. Hinnoittelu on reilua ja hinta kestää aina kriittisen tarkastelun myös jälkikäteen.

Viemäriremontti ei jää kiinni rahoituksesta. Viemäriremontti ei jää sen vuoksi tekemättä. Voimme ohjata asiakkaamme yhteistyöpankkiin. Pankki laskee asiakkaalle viemäriremontti rahoitus tarjouksen.

LVI Tuikulta saat viemärin sukituksesta hinta-arvion kuvauksen yhteydessä!

Tilaa meiltä viemärin kuvaus, saat henkilökohtaisen videoanalyysin kaupan päälle.

Omakotitalon kartoituskuvaus maksaa 85 euroa, sisältäen arvonlisäveron. (Jos haluat raportin, kartoituskuvaus maksaa 220 euroa.)

Taloyhtiön kartoituskuvaus maksaa 255 euroa, sisältäen arvonlisäveron ja raportin kuvauksesta.

LVI Tuikku Oy:n viemärin sukituksen hyödyt kiinteistön omistajalle:

Käytämme töissämme 100% suomalaisia, laadukkaita ja kestäviä tuotteita. Sekä työkalut että viemäriputkiston uudistava sukka ovat kotimaisen työn ja tuotekehittelyn tuloksia.

Käyttämämme Boldanin viemärisaneerausmenetelmä soveltuu viemäriputkiston korjauksen lisäksi lattiakaivojen ja lattiakaivojen putkiliitosten korjaamiseen.

 • Vältä kallis viemärivahinko – viemärin vuoto ja toimintaongelmat.
 • LVI Tuikku Oy:n viemärin sukitus on yhteensopiva eri putkityypeille kuten betoni-, PVC- ja valurautaviemäriputkille.
 • Viemärin sukitus on saumaton viemäriputkiston saneerausmenetelmä.
 • Viemäri sukituksen nopea toteutus, voit asua kotonasi koko viemäriremontin ajan.
 • Viemäri vetää sukituksen jälkeen normaalisti.
 • Uusi sileä viemärin pinta varmistaa viemärin toimintakunnon.
 • Viemärin sukituksella säästät vakuutusmaksussa korjattujen putkien vuoksi.
 • Vanhalle viemärille uusi toimintakunto vuosikymmeniksi eteenpäin.
 • Viemärin sukituksen asennus oikeuttaa kotitalousvähennykseen.

Saat meiltä ammattitaitoisen ja laadukkaan viemärin sukituksen ja lattiakaivojen korjaukset kilpailukykyiseen hintaan.

Pyydä rohkeasti tarjous talosi viemärin sukituksesta!

Tai soita myyjällemme:

Tuomo Siurua

Puh. 044 241 0655

Viemärin avaus Uusimaa

Janne Karvonen

Puh. 045 670 2181

Viemärin avaus Uusimaa

Tuure Pitkälä

Puh. 044 987 0979

Viemärin avaus Uusimaa