Astianpesukoneen ja pyykinpesukoneen asennustyöt Uudenmaan alueella

Kodinkoneiden asennus

Tiskikoneen ja pyykinpesukoneen asennukset turvallisesti

Asennamme kodinkoneet ammattitaidolla ja turvallisesti. Saat ammattilaisen asennustyöstä todistuksen joka käy myös vakuutusyhtiölle.

Asennuksen hinta 149€

Asennustyöt kannattaa teettää aina ammattilaisella koska:

  1.  Ammattilainen tuntee astianpesukoneiden asennusvaatimukset ja ohjeet. He tietävät, miten laite tulisi sijoittaa, liittää vesijohtoon ja viemäriin, sekä miten sähköliitännät tehdään oikein. Tämä takaa turvallisen ja toimivan asennuksen.

  2. Ammattilainen takaa, että tiskikone ja pyykinpesukone toimii oikein heti alusta alkaen. He varmistavat, että laite on tiivisti liitetty vesijohtoon ja viemäriin, joten vältetään vesivuodot ja muut mahdolliset ongelmat.

  3. Vakuutusasiat: Jos tiskikoneen asentaa ammattilainen, se on tärkeää vakuutuksellisista syistä. Jos asennuksen tekeminen itse johtaa laitteen vahingoittumiseen tai kodin vesivahinkoon, saatat menettää vakuutusturvan.

  4. Aika ja vaiva: Tiskikoneen asentaminen itse voi olla aikaa vievää ja vaivalloista, erityisesti jos et ole aiemmin tehnyt vastaavia asennustöitä. Ammattilainen voi säästää sinulta aikaa ja vaivaa.

  5. Turvallisuus: Ammattilainen tietää, miten käsitellä sähkö- ja vesiliitännät turvallisesti. Tämä on erityisen tärkeää, jotta vältetään sähköiskut ja muut vaaratilanteet.

  6. Mahdolliset takuut: Jotkut valmistajat edellyttävät, että laite asennetaan ammattilaisen toimesta, jotta takuu pysyy voimassa. Tämä kannattaa tarkistaa ennen asennuksen tekemistä itse.